Një Prej Këngëtareve Më Të Njohura Shqiptare, A E Gjeni Dot Për Kë Bëhet Fjalë?

Lajme nga Bota


Një Prej Këngëtareve Më Të Njohura Shqiptare, A E Gjeni Dot Për Kë Bëhet Fjalë? Vitete ikin dhe kujtimet mbesin.Ndaj fotografite jane no stalgjike.

Me të njëjtat tipare, të njëjtët sy që i qeshin dhe thuajse e pa ndryshuar. Ato nuk kane ndryshuar fare

Fotografia është publikuar nga vajza e saj, ku nënë e bijë shihen të përqafuara.
E bërë no stalgjike për kohën e kaluar, vajza e këngëtares Eli Fara, Marina, ka publikuar fotografi me të ëmën.

Sa do qe vitet kalojne Eli Fara eshte po e njejta e pa ndryshuar vitet nuk e kane ndryshuar shume.
Por mejithate dite te bukura per to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *