Një nuse meraklike si Aida Doci, edhe në shtëpi me grim

Lajme nga Bota


Një nuse meraklike si Aida Doci, edhe në shtëpi me grim

Aida Doci nuse meraklike edhe në shtëpi me grim.


Këngëtarja mjaft e popullarizuar Aida Doci ka sjellë një imazh nga përditshmëria.

Ndonëse jemi mësuar ta shohim përherë në imazhe skenike e veshur me fustana e grimosur rëndë, sot ajo vie ndryshe, shkruan Kosovarja.
Këngëtarja ka sjellë një selfie nga ambienti i shtëpisë duke vënë në fokus fytyrën.

Siç vërehet Aida edhe në shtëpi rri e grimosur. Mbase që është bërë nuse e re tash e pak muaj duke u martuar me menaxherin e saj Naser Qelin, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *