Një ngjarje mjaft interesante ka ndodhur dje në qytetin Bursa të Turqisë

Lajme nga Bota


Një ngjarje mjaft interesante ka ndodhur dje në qytetin Bursa të Turqisë, në Spitalin Uludag – qyteti Bursa.


Kirurgu turk në foto prof. Dr. Oğuz Basutu duke qenë i sëmurë për shkak të një helmimi me ushqim, në të njëjtën kohë sa ishte ai duke marrë infuzion ai vendosi ta operoj vajzën nga një tumor në mushkëri që zgjati plotë dy orë.
Kjo botë është e mirë, e edhe më të bukur e bëjnë punëtorët e dalluar dhe të sinqertë.

O Zot, pajise edhe vendin tonë me doktorë të ndershëm e të vyeshëm si ky kirug, dhe na bëj edhe neve të tillë që me punën dhe përkushtimin tonë t’ia kthejmë shëndetin dhe krenarinë njerëzve tanë të mirë.

Miq, lutje të pranuara në këtë ditë të madhe e në këtë muaj të bekuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *