Një lajm i mrekullueshëm për të gjithë fansat e serialit “Kafeneja jonë”

Lajme nga Bota


“Kafeneja jonë” është një prej serialeve që ka mbetur në kujtesën e publikut.


Pavarësisht viteve që kanë kaluar nga ndërprerja e tij, kërkesat janë të vazhdueshme për të risjellë serialin e dashur me grupin e tij të aktorëve sërish në ekran.

E një lloj ribashkimi, pavarësisht se jo i plotë po vjen në një projekt të ri!
Lajmi është tashmë zyrtar!
Projekti më i ri titullohet “Bufe e parlamentit” dhe do të bëjë bashkë disa prej aktorëve më të pëlqyer nga koha e artë e kafenesë si Fatmir Spahiu, Fatos Kryeziu, Astrit Kabashi e Donat Qosja.

Situatat që do të sjellë ky serial do jenë komike dhe nga vetë titulli kuptohet që do të përkojnë në fushën e politikës.
“Bufe e parlamentit” do të transmetohet në televizionin
https://www.instagram.com/_u/bufeeparlamentit/?utm_source=ig_embed&ig_mid=1AD80C12-C9A5-4F2E-BC21-9A9896370CFB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *