Një Grua I Hap Derën Një Të Pastrehu Dhe Pas 2 Javësh Gjen Këtë Në Kuzhinë…

Lajme nga Bota


Në Minneapolis, Shtetet e Bashkuara, Abi ka një kafe të quajtur Abi’s Café. Përveç të q enit pronare, gruaja gjithashtu punon brenda amb ienteve dhe i pëlqen gjithmonë të ketë gjithçka nën k ontroll, si për kl ientët ashtu edhe për stafin.Ne të gjithë e dimë se kur ju nuk keni përvojë, keni një të kaluar kr iminale ose jeni më shumë se 30 vjeç, të gjesh një punë mund të jetë shumë e v ështirë dhe, për këtë arsye, shumë njerëz përfundojë në mes të rrugës duke lypur, siç ndodhi me Marcus-in, i cili një ditë hyri në barin e Abi-t.


“A do të më jepni një monedhë? Marcus-i i tha Abi-t, e cila në atë kohë kishte disa pr obleme ekonomike, por në të njëjtën kohë kishte nevojë për ndihmë në lokal. Gruaja u përgjigj: -Më dukesh i shë ndetshëm, a nuk do të ishte më mirë për ty, t’i fitosh paratë me një punë?


Marcus-i u përgjigj se ai do të donte të ishte në gjendje për të punuar dhe se, për t’i treguar të gjithë të vërtetën, të ecte nëpër rrugë duke kërkuar m onedha ishte me të vërtetë e dh imbshme, por në fund nevoja e shtynte të bënte diçka të tillë. Në të kaluarën njeriu kishte bërë disa gabime dhe kishte probleme me drejtësinë, kjo nuk i lejonte atij të gjente një punë të mirë. Falë s inqeritetit të njeriut, Abi vendosi t’i bëjë atij një pr opozim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *