Një fjalë tha dhe i bëri lëmsh, Elita Rudi ndan bisedat epike me Zërin

Lajme nga Bota


Një fjalë tha dhe i bëri lëmsh, Elita Rudi ndan bisedat epike me Zërin
SHOWBIZ April 30, 2021
Një fjalë tha dhe i bëri lëmsh, Elita Rudi ndan bisedat epike me Zërin
Elita Rudi së fundmi ka ndarë disa momente të Zërit dhe brenda pak çastesh të gjithë janë bërë lëmsh.


Zëri si çdo fëmijë i moshës së tij nuk mund ti thotë fjalët shumë qartë dhe një pjesë e madhe që e dëgjojnë për herë të parë normalisht që nuk kuptojnë asgjë.

Gjatë videos Elita i ka vendosur ushqimin para që ta konsumojë por ai i kërkon kastravec dhe kjo fjalë nuk kuptohet aspak.

Moderatorja ka vendosur ta kthejë këtë situstë në një kuic me ndjekësit se kush e gjen fjalën dhe më pas ka zbuluar se çfarë i ka kërkuar djali.
Kujtojmë se Zëri pak muaj më parë u bë me një motër Bota dhe të gjithë së bashku po e shijojnë këtë moment magjik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *