Një Djal 6-Vjeçar Kur Hu’mbi Jeten Nga Së Mundja E Li’gë, U La Një Letër Prindërve: Mos Qani Për Mua, Atje Nuk Do Të Kem Dhi’mbje

Lajme nga Bota


Leland Shoemake ndërroi jetë kur ishte vetëm 6 vjeç prej një së mundje të ke’qe. Por para se të ikte nga kjo botë djaloshi i bukur shkroi një letër për prindërit e tij në mënyrë që ata të qeshin pasi ai të kishte ikur nga kjo botë.


Prindërit e tij u kthyen në shtëpi, pasi ai humbi jetën dhe në dhomën e tij teksa bëheshin gati për fu neralin gjetën një letër. Ishte babai ai në fakt që e gjeti letrën.
Ai qau me të madhe kur e pa dhe vrapoi drejt gruas së tij për t’i treguar se çfarë kishte gjetur në dhomën e djalit të tyre. Në letër ai kishte shkruar:

Unë do të jem gjithmonë me ju mami dhe babi. Mos qani për mua, mos harroni që do u shikoj nga qielli dhe dua që të qeshni për mua. Unë atje ku do jem nuk do kem më dhi mbje. Do jem mirë.”

Nëna e tij thotë se djali e saj ishte një fëmijë shumë i veçantë dhe se ajo letër që ai kishte lënë për ta ia ka shuar pak hidh ërimin që ka në shpirt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.