Një berber i famshëm i jep këtij burri të pastrehë një pamje të re!

Lajme nga Bota


Një berber i famshëm i jep këtij burri të pastrehë një pamje të re!

Një berber i njohur përmes një videoje e cila u bë virale ditëve të fundit tregon reagimin e një të pastrehu i cili kishte me vite të tëra pa u pastruar dhe qethur fare.

Berberi në fjalë i ofroi atij shërbim pa pagesë por ajo që ngjallë emocione ishte reagimi i të pastrehut pasi pa vetën në pasqyrë pas ndryshimit tëmadhë që iu bë atij. Ndiqni pamjet në vazhdim, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *