Nihali e bukur përlot me rrëfimin/Ata ka na poshtëruar për shumë vite, kam punuar shumë

Lajme nga Bota


Aktorja shumë e njohur për shqiptarët, me rolin e saj në serialin “Dashuri e ndaluar”, Hazal Kaya ka bërë një deklaratë të fortë për industrinë e filmit në Turqi.


E ftuar në një program televiziv së fundmi, aktorja tha se ata janë posh të ruar prej vitesh derisa projektet e tyre nisën të shiteshin jashtë vendin.

“Prej vitesh jemi p osh tëruar si aktorë dhe kemi jetuar si njerëz pa perspektiva. Mendonin se ishim aty për shkak të bukurisë dhe jo talentit. Por ishte drejtësia hyjnore që vite më pas bëri që serialet tona të shiteshin nëpër botë dhe të vlerësoheshin.

Ne aktorët kemi punuar shumë për këtë industri. Askush s’ka punuar më shumë se ne dhe sërish ne sulmoh e sh im, nga të gjitha anët. Historia ndryshoi kur serialet nisën të shiteshin jashtë vendit”-tha Kaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *