Ngjarje: tra gjike, në Zvicër:Gjendet i vd ekur, 47-vjeçari nga Kosova, gruaja dhe vajza e tij të pIagosura..

Lajme nga Bota

Një ngjarje tr agjike në Zvicër ka ndodhur mëngjesin e kësaj të enjte, ku një shqiptar nga Kosova ka përfunduar i vd ekur. Dy persona tjerë po të njëjtës familje janë pl agosur në këtë ngjarje.


Policia e Cyrihut njofton së pak para orës 7:00 të këtij mëngjesi është ra portuar për dh unë në një familje në Cyrih, transmetojnë mediat zvicerane.


Me të arritur në vendin e ngja rjes njësitet policore dhe amb ulanca kanë hasur në dy gra të pl agosura, dhe një burrë në gjendje më të r ëndë. 47-vjeçari pavarësisht se kishte marrë ndihmën e parë, nuk arriti t’iu mbijetojë pl agëve duke vd ekur ne vendin e ngj arjes. Gruja e v iktimës, 50-vjeçare dhe vajza 17-vjeçare u dërguan në sp ital për tr ajtim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *