Ngjarje e rëndë/ Ak ѕidentohet autobuѕi me paѕаgjerë, 30 persona janë рIagoṣur ndërsa 9 të tjerë kanë hu mbur jetën

Lajme nga Bota

S’kanë të ndalur tra gjed itë në Turqi. Kësaj radhe një aksident me 9 vi kti ma ka ndodhur në provincën perëndimore të Manisas.

Një autobus është përp las ur dhe ka shkaktuar bilancin tr agji k me 30 të pla gosur të tjerë. Gjithsej ishin 50 pasagjerë teksa ata që janë pl ago sur më rëndë janë dërguar në spital.

Ditët e fundit të verës së nxeht Turqia po përballet me një valë zjarresh që kanë shkaktuar 8 vi kt ima deri më tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *