Ngjarja Në Viti Te Familja Zuka: Djali I Dytë Tentoi T’i Ikë, Por S’ia Doli

Lajme nga Bota


Ngjarja Në Viti Te Familja Zuka: Djali I Dytë Tentoi T’i Ikë, Por S’ia Doli. Një ngj arje e rëndë ka ndodhur në fshatin Pozhoran të Komunës së Vitisë, ku d yshohet se një burrë i mori jetën gruas,dy djemëve të tij, dhe në fund vetes.


Familja kishte ardhë nga Zvicra për t’i kaluar pushimet në Kosovë, ndërsa sipas familjarëve të cilët kanë folur në kushte anonimiteti babai kishte ekzekutuar së pari njërin djalë, më pas tjetri kishte tentuar të ikte, por që s’ia kishte dalë.

E njëjta familje gjithashtu mësohet se nesër kishte për t’u kthyer në shtëtin zviceran, transmeton IndeksOnline.

Leave a Reply

Your email address will not be published.