Ngjarja në Pozheran ku u shua një familje, Ja çka thonë familjarët (Video)

Lajme nga Bota

Ngjarja në Pozheran ku u shua një familje, Ja çka thonë familjarët (Video)


Një ngjarje e r ëndë ka ndodhur në fshatin Pozhoran, komuna e Vitisë, ku d yshohet të ketë ndodhur një v rasje e katërfishtë, motivet e së cilës për momentin ende nuk dihen.


Sipas informatave fillestare, d yshohet se personi me inicialet F.Z., me a rmë z jarri ka p rivuar nga jeta bashkëshorten e tij, të ndjerën M.Z. dhe dy fëmijët e tij, të ndjerët H.Z. dhe A.Z., ndërsa në fund ka kryer v etëv rasje.

Më poshtë flasin të afërmit e familjes që u shua:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *