Ngjarja e rëndë/ I jepet lamtumira e fundit tre anëtarëve të familjes Haliti

Lajme nga Bota

Elfete, Afrim e Ferzinaze Haliti janë përcjellë për në banesën e fun dit ditën e sotme në Gjilan të Kosovës. Anëtarët e familjes Haliti u nga kërpudhat në Gjirin e Lalzit dhe si pasojë nd ërruan j etë.

Mediat kosovare raportojnë se një ceremoni m ortore është zhvilluar në Gjilan, nga ishte dhe familja Haliti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *