Nga Turqia vetëm për të, Murati befason Melisën me dy dhurata (FOTO)

Lajme nga Bota


Nga Turqia vetëm për të, Murati befason Melisën me dy dhurata (FOTO)

Nuk kishte si të shkonte më i ëmbël takimi mes Melisës dhe Muratit dhe për këtë u kujdes pikërisht ky i fundit.

Nga Turqia, vetëm për Melisën, Murati i kishte sjellë bakllava dhe çaj.

Melisa u surprizua jo pak, mbi të gjitha pasi provoi bakllavanë, ndërsa për çajin tha se nuk e kishte provuar ndonjëherë.
Ajo nuk ja kurseu edhe komplimentet Muratit ku i tha në turqisht se e ka fytyrën si një fëmijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *