Nga sot qeveria lëshoi 100 Euro për secilin person të kësaj kategorie

Lajme nga Bota


Ministria e Finacave ka bere te ditur se po vazhdon procesi per eks ekutimin e m asave 7, 8 dhe 14 per perfituesit individe qe do te procedohen sot.

Perfitues te ketyre masva jane punetoret qe kane hum bur vendin e punes, ata qe nuk kane kontrate pune dhe punetoret e dyqaneve ushqimore, furrave dhe barnatoreve

Leave a Reply

Your email address will not be published.