Nga largësia, kështu çmallen “Sasa” e afrikani

Lajme nga Bota


Nga largësia, kështu çmallen “Sasa” e afrikani. Kanë arritur të janë një nga çiftet më të dashura për publikun shqiptar.

Edhe pse kanë shumë dallim si për nga mosha e raca, ata kanë treguar se dashuria është e pakusht, duke u ndjerë të lumtur së bashku, shkruan “Kosovarja”.

Pasi Keith u largua për në vendlindje, dhe normalisht e shpreh mallin që ka për të dashurën, ata kanë zgjedhur një metodë se si të mbajnë kontakt përkundër largësisë.

Ishte Keith ai i cili ndau një imazh teksa po flasin me kamerë.

Përkundër largësisë, ata kështu po arrijnë të çmallen sado pak me njëri tjetrin./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *