Nga E Premtja Mbyllen Baret Dhe Restorantet Për Katër Javë, Ja Në Cilin Vend

Lajme nga Bota


Nga e premtja, me qëllim që të luf tohet vala e dytë e pand emisë së k0ronaviruusit, ku spit alet janë shumë afër bll okimit për shkak të numrit të madh të infe ktuarve.


Qeveria belge gjithashtu ka vendosur të aplikojë një lloj orë policore nga ora 12 pas menatës deri në ora 5 të mëngjesit,K0rona v irusii po inf ekton vendin tonë në mënyrën më të r ëndë. Javët e ardhshme do të jenë të vështira, por ne jemi detyruar të ndërmarrim këto masa për të shmangur më të ke qen”.


Ka deklaruar kryeministri belg Alexander De Croo gjatë një konference për media.Këto masa do të zgjasin për të paktën katër javë dhe nga 19 t etori do të hyjnë në fuqi, e pas dy javëve do të bëhet një lloj rivlerësimi i situatës pan demike në vend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *