NGA BREZOVICA MOTRA E LEONORËS ME BASHKËSHORTIN NDAJNË KËTO MOMENTE

Lajme nga Bota


NGA BREZOVICA MOTRA E LEONORËS ME BASHKËSHORTIN NDAJNË KËTO MOMENTE


Leonora Jakupi është këngëtarja që të gjithë e duan.
Shumë gjenerata janë rritur me zërin e saj.
Këngëtarja vazhdon të gëzojë respekt sot e asaj dite, madje dikush e quan shpesh herë edhe ikona e bukurisë shqiptare.

E bukur njashtu si e motra është edhe Blerta Jakupi.
Jo rrallë herë shkruhet e flitet edhe për të pasi që edhe emri saj tanimë është i mediatizuar.

Blerta është e martuar e cila bën një jetë të lumtur bashkëshortore që e shfaq edhe në rrjetet sociale.
Së fundmi, ajo dhe bashkëshorti ndajnë momente të bukura nga Brezovica./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *