NESËR VA RROSEN TRE KOSOVARËT QË VDlQËN NË AKS.lDENTIN E RËNDË NË GJERMANI

Lajme nga Bota


Tre anëtarët e familjes Krasniqi që vdiqën në aksidentin e rëndë në Gjermani do të varrosen nëser në fshatin Rahovicë të Ferizajt.

Varrimi i tyre do të bëhen duke filluar nga ora 16:00, lajmin për Gazetën Express e ka konfirmuar kryetari i fshatit Rahovicë.

Tre anëtarët e familjes Krasniqi që vdiqën në aksidentin e rëndë në Gjermani do të varrosen nëser në fshatin Rahovicë të Ferizajt.

Varrimi i tyre do të bëhen duke filluar nga ora 16:00, lajmin për Gazetën Express e ka konfirmuar kryetari i fshatit Rahovicë.

K ufomat e të ndjerëve pritet të arrijnë në Kosovë nesër në mëngjes.

Aksidenti ka prekur thellë gjithë mërgimtarët dhe vendin tonë, i cili erdhi pak ditë më vonë pas një aksidenti tjetër ku nga goditja e trenit vdiqën dy djemtë e familjes Arifaj nga Deçani./Gazeta Express

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *