Nëse v uani nga Tiroidja, kete duhete ta hani me patjeter ne mengjes para se te jete von

Lajme nga Bota

Nëse v uani nga Tiroidja, kete duhete ta hani me patjeter ne mengjes para se te jete von

Ti roidja është një gjendër që sekreton hor mone duke ndihmuar rritjen dhe zhvillimin e o rganizmit. Prandaj, ekspertët ju rekomandojnë mëngjesin e duhur nese keni ti roide.

Ata këshillojnë se avo kado, vezët e ziera dhe salmoni janë u shqimet absolutisht më të mira për shë ndetin e t iroides. Sipas tyre, në mëngjes njeriu duhet të hajë 2 vezë të ziera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.