Nëse ngrohës ujit tuaj lëshon këtë zh urme, hiqeni menjëherë nga korrenti

Lajme nga Bota


Në rast sh.përthimi, bolieri mund të shkaktojë dë.me të mëdha materiale apo edhe të marrë j.etë nëse piqen kushtet. Sipas ekspertëve, bolieri mund të shpë.rthejë për shkak të defekteve dhe parregullsive. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!


Në rast të ngrohjes së pakontrolluar të ujit, të cilën mund ta identifikoni në bazë të llojit të zhurmës apo tingullit që lëshohet apo edhe procesit të vlimit që dëgjohen nga bolieri. Nëse vini re tinguj të pazakontë, gjëja e parë që duhet të bëni është të ndërprisni furnizimin me rrymë, sa më shpejt nëse shihni që temperatura është e lartë, në kushtet që termometri të jetë i saktë. Energjinë elektrike mund ta hiqni me anë të automatit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *