Nëse ju vjen ky mesazh në telefon, fshijeni menjëherë (FOTO)

Lajme nga Bota

Telekomi i Kosovës u ka rekomanduar të gjithë konsumatorëve që ta injorojnë likun që po qarkullon si lojë shpërblyese, pasi që është link i rremë dhe si i tillë mund të ju dëmtojë, shkruan Metro.

Njoftimin e ka bërë ekipi i Vala’s, duke apeluar të konsumatorët që të mos klikojnë nëse rastësisht hasni në një link me pamjen si në këtë foto:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *