Nëntor Fetiu i “Familjes Moderne” gruan si modele

Lajme nga Bota

Nëntor Fetiu i “Familjes Moderne” gruan si modele

“Familja moderne” është seriali i parë vendor që u shikua masivisht në Kosovë.

Ky serial tejet popullor, nëgërthej e bëri për vete një publik të tërë, që e ndiqte me kurreshtje të veçantë.

Pjesë e rëndësishme e serialit ishte edhe “Korabi”, djali cool i famljes që i jepte shumë shije serialit, shkruan “Kosovarja”.

Që nga përfundimi i serialit, Nëntor Fetiun që luante “Korabin” e kemi parë shumë rrallë në paraqitje publike.

Ai, është bashkëshort e baba i lumtur. Aktori është martuar me kolegen e tij, Njomzen, e cila duket bukur dhe gjithherë në formë të mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *