Nëna u merr jetën tre vajzave të saja dhe i merr në telefon: Hajdeni tani se e bëra dhe dua të…

Lajme nga Bota


Një ngjarje e rëndë ka tro ndi tur mëngjesin e sotëm Austrinë, ku tre vajza të vogla kanë mbetur të pajetë.

Ishte vetë e ëma e të ndjerave ajo që telefonoi p ol ici në. Siç thuhet në një d ekl ar atë në po licinë e Vjenës ajo i mori në mëngjes u tha se u ka marrë jetën tre vajzave të saja dhe më pas donte t’i jepte fund edhe jetës së saj.


Mbetet ende e paqartë se ç’arsye e shtynë gruan t’u merrte jetën vajzave, ndërkohë që mësohet se babai i tyre jeton diku tjetër, po në Vjenë.

Ende nuk dihen shumë detaje dhe het imet vazhdojnë. Të gjithë janë t ronditur nga kjo ngjarje e rëndë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *