Nëna La Foshnjën Trejavëshe Në Dhomë Me Tre Pitbullë Për Vetëm Pesë Minuta, Kur U Kthye E Gjeti… (Foto/Video)

Lajme nga Bota


Një nënë e pakujdesshme kishte lënë foshnjën e saj trejavëshe për vetëm pesë minuta në një dhomë me tre pitbullë, për tu arg ëtuar me disa mysafirë në oborrin e shtëpisë në Michigan.


Por kjo mjaftoi, që në këtë familje të ndodh një tra gjedi e paparë deri më sot.

Vogëlushja Susannah Jean Murray, kishte mbetur vetëm në dhomë me qentë, dhe kur nëna e saj u fut në dhomë për ta parë si ishte, kishte mbetur i sho kuar kur e pa me prerje të shumta në fytyrë. Pranë saj po qëndronte njëri nga pitbullët që kishte turinjtë e mbushur me gj ak.

Por edhe pse foshnja është dërguar me u rgjencë në spital, ku edhe është op eruar, ajo të nesërmen ka vd ekur. “Vogëlushja jonë Susannah, vetëm trejavëshe, i është bashkuar engjëjve tjerë në qiell”, ka shkruar nëna e fëmijës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *