Nëna iu bën 84 vjeçe, po këtë vit ai s’e takoi dot/ Hashim Thaçi e ka uruar nënë nga telefoni

Lajme nga Bota


Nëna e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit, Hyra Thaçi, sot mbushë plot 84-të vite jetë.

Në kete dite tw veçantw ajo mori urime dhe vizita tw ndryshme, por pranw saj nuk ishte personi mw i dashur pwr tw, djali i saj, Hashim Thaçi i cili ndodhet në paraburgim në Hagë, por mbeti pa urimin e tij.


Djali i Thaçit, Endriti, sw fundi ka postuar njw InstaStory nga momenti ku gjyshja wshtw duke biseduar me tw birin, shkruan.

“Urimi më i dashur për ditëlindjen e saj. Gjyshja me babin”, ka shkruar Endriti nw mbishkrimin e fotografise, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *