Nëna i dha shpirt nga sëmundja e ligë, Robert Berisha merr vendimin drithërues: Nënat pasi humbin jetën nuk shkojnë në parajsë

Lajme nga Bota


Dy ditë më parë Robert dhe Patris Berisha humbën nënën e tyre. Kanë qenë vetë vëllezërit ata të cilët nëpërmjet llogarive të tyre në “Instagram” kanë bërë lajmin publik.


Së fundmi Roberti në “Instastory” ka shpërndarë një shprehje mjaft prekëse, për nënën e tij, ku thotë se edhe pse nuk është fizikisht pranë tyre, shpirti i saj vijon të jetë aty.

“Nënat nuk shkojnë në parajsë kur vd esin. Ato marrin një leje speciale nga Zoti për të qëndruar pak më gjatë rrotull dhe për të parë fëmijët e tyre, pa pasur rëndësi se çfarë ka ndodhur mes tyre në jetën e tyre të shkurtër të vde kshme”– shkruhet në shprehjen që ka shpërndarë Roberti.

Pas humbjes së nënës, Roberti nuk do të paraqitet në emisionin e tij “Robi plaket kur don vet” , deri më 21 shkurt dhe deri atëherë, do të transmetohen “Best Of”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *