Nëna e Leartës sjell foton më të bukur të vajzës kur u bë nuse

Lajme nga Bota

Që kur u bë pjesë e familjes së këngëtares së njohur Shyhrete Behlulit ajo po konsiderohet si nusja më e bukur e estradës.

Learta Jakupi zuri frontin si nusja më e pëlqyer të cilin nuk po di ta lëshojë. Cilësohet edhe si femër e zgjuar dhe mjaft e edukuar, e cila rrjedh nga familje e shkolluar dhe emancipuar. Publiku e njeh edhe nënën e Leartës, Dritën e cila është e bukur dhe një zonjë e mrekullueshme.
E pikërisht nëna e Leartës, sjell foton më të bukur me vajzën e hasretit kur ishte bërë nuse. Një kujtim i bukur apo jo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *