Nëna E Doktorit Të Ndjerë Rrëfen Momentet E Fundit Të Jetës Së Birit, Që Humbi Jetën! (Video)

Lajme nga Bota


Nëna E Doktorit Të Ndjerë Rrëfen Momentet E Fundit Të Jetës Së Birit, Që Humbi Jetën!


Doktor Gëzim Berisha specíalist i pedíatrisë është ndarë nga jeta më 5 dhjetor. Ai ka shërbyer në Spitalin e përgjithshëm në Pejë ku ishte infektuar duke punuar me pacíentë të së murë me kor onavírus.

Berisha ka kontribuar edhe si mjek në radhët e Ushtrísë Çlirimtare të Kosovës. Nëna e të ndjerit, Fatimja, e ka mirëpritur dekorimin e tij nga presidentja Osmani.
Në një rrëfím për Shneta në T7, me plot emocíone dhe l ot ajo ka shprehur krenarinë për kontributin e të birit si dhe ka rrë fyer momentet e fundit të jetës së tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *