Nëna e cila ishte në gjendje koma pas infektimit me Covid, takon foshnjën e saj 3 muaj pas lindjes!

Lajme nga Bota


Gati tre muaj pasi Kelsey Townsend solli në jetë fëmijën e saj të katërt, gruaja 32-vjeçare Wisconsin më në fund ishte ballë për ballë me të.


Kelsey Townsend solli në jetë fëmiun e saj të katërt, tre muaj më parë.
Por, 32 vjeçarja menjëherë pas lindjes u infektua me Covid19, ku edhe ishte në gjendje kome, shkruan Daily Mail.

Në një moment Toënsend ishte aq e sëmurë sa i duhej një transplant i dyfishtë i mushkërive, ajo kishte nevojë edhe për oksigjen shtesë.

Toënsend u takua me fëmijën e saj të porsalindur, Lucy, për herë të parë javën e kaluar dhe nuk ka më nevojë për transplantim ‘Përshëndetje. Unë të dua. Te dua shume. Po, më ka marrë malli për të, ‘i tha Kelsey Toënsend fëmiut të saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *