Nëna e 6 fëmijëve ndërron jetë, pas Iindjes së vajzës së vogël/ Ishte vetëm 37 vjeçe dhe nuk kishte…

Lajme nga Bota


Nëna e gjashtë fëmijëve ka humbur jetën nga Covid-19. Veronica Guevara-Giron nga Los Angeles në Amerikë ishte tetë muaj shtatzënë, kur ajo doli pozitive për Covid-19.


Kunata e saj ka thënë:

Ajo tha se nuk mund të merrte frymë dhe u shfaq një kollë, që nuk e linte të qetë.”

Pesë fëmijët e mëdhenj kërkojnë nënën e tyre gjatë gjithë kohës, kurse vajza e vogël nuk mundi as ta njihnte nënën e saj. Vajza e vogël është mirë.

Nëna e gjashtë fëmijëve humbi jetën të enjten e kaluar. Sipas familjes së saj , 37-vjeçarja nuk kishte sëmundje të mëparshme, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *