“NËNA DILTE ÇDO NATË NË BALLKON E SHIHTE MOS PO KTHEHEJ”, RRËFIMI I HALIL KASTRATIT PËR VËLLANË

Lajme nga Bota


Halil Kastrati njihet si njeri i fort i cili i dëgjon hallet e të tjerëve, të cilëve ju del në ndihmë, por në një moment edhe historia e humanistit ka prekur të gjithë.


Si shumë familje shqiptare edhe Halil Kastrati kishte familjarë të humbur nga lu.fta e Kosovës.
Në emsion televiz “Oxygen” ai ka treguar se ka vëllain e humbur qe nga lu.fta, për fatin e të cilit nuk dihet ende asgjë, ndërsa me lot në sy ai tregon për nënë e tij e cila priste një lajm për të deri sa ndërroi jetë.

“Unë kam pas lidhje pak më të forta me nanën, kam një vlla të humbur në lu.ftë, kurrë s’e kem gjetë, shumë ka vuajt nana ime, niher e kam pa në ballkon, kur ne krejt ishim gjumë, ajo kishte dalë në ballkon dhe shihte ka dyert e oborrit.

Rasisht jam zgjue prej gjumit e kam parë, ajo kishte netë që po e bënte këtë cdo natë, jam shku edhe i thash” Nanë cka”, e pash që ishte tu lotu e më tha “ po e shoh mos po hin nga dyert e oborrit”.
“Shkoj me qet marak”, thotë Kastrati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *