Nën Lot Turqia/ 7 Pallate Janë Rrënuar Plotësisht Nga T Ërmeti 7 Ballë, Ka Njerëz Të Shtrirë Rrugëve Që Kërkojnë Ndihmë

Lajme nga Bota


Nën Lot Turqia/ 7 Pallate Janë Rrënuar Plotësisht Nga T Ërmeti 7 Ballë, Ka Njerëz Të Shtrirë Rrugëve Që Kërkojnë Ndihmë

Nën lot Turqia/ 7 pallate janë rrënuar plotësisht nga t ërmeti 7 ballë, ka njerëz të shtrirë rrugëve që kërkojnë ndihmë


Situata në Turqi vijon të jetë serioze, pas tërmetit të fuqishëm 7 ballë i shkallës rihter.
Mediat turke raportojnë se janë rrënuar të paktën 7 pall ate në Izmir, ndërsa kanë publikuar edhe pamje nga vendi i ngjarjes.
Njerëz të shtrirë në rrugë dhe ndërtesa të shembur. Kjo është panorama që ofron sot qyteti i Izmirit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *