Në serial e mbuluar me një shami por shikoni sa e bukur duket Sevgi në jetë reale!!!!

Lajme nga Bota


Në serial e mbuluar me një shami por shikoni sa e bukur duket Sevgi në jetë reale

‘Më fal’ është njëri nd ër serialet më të sh ikuara në vend.

Të gjithë e njohin Sevgin nënën e motrave Bahar dhe Kader, Por në r ealitet ajo duket krejt ndryshe.

‘Më fal’ është njëri ndër s erialet më të sh ikuara në vend.

Të gjithë e njohin Sevgin nënën e motrave Bahar dhe Kader, transmeton Gazeta Express. Por në r ealitet ajo duket krejt ndryshe.

Më p oshtë do ta shikoni se sa e bukur duket ajo dhe me stil.

‘Më fal’ është njëri ndër serialet më të shikuara në vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *