Ne rvozohet mjekja e QKUK-së: Mbyllje totale, edhe tr utë ua kisha mbyllë

Lajme nga Bota

Valbona Tafilaj e cila është mjeke-ps ikiatër në Prishtinë dhe punon në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, ka reagur ndaj disa qytetarëve që nuk kanë mbajtur maskën e as distancën, raporton Periskopi.

Së fundmi, Tafilaj ka reaguar pasi në shumë markete, lokale e barnatore ka parë masë të madhe njerëzish duke mos i respektuar masat k undër përhapjes së k oronavirusit.

E re voltuar nga çka ka parë, mjekja thotë se 80% e personave nuk e kishin vënë maskën e as nuk e mbanin d istancën.

Tutje, përpos që rekomandon të ketë mby llje totale, ajo thotë që edhe ‘’tru të do ua mbyllte’’ njerëzve të papërgjegjshëm që shp ërfillin masat an ti-COVI D-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *