Në përbaIIje me ish bashkëshortin, Violetë Kukaj sërish në gjy katë

Lajme nga Bota

Në përballje me ish bashkëshortin, Violetë Kukaj sërish në gjy katë.

Violetë Kukaj sërish në gjykatë në përballje me ish bashkëshortin.

Këngëtarja Violetë Kukaj po përballet ende me procese gjyqësore.

Prive ka mësuar se ajo sot ka qenë pjesë e një seancë përballë ish-bashkëshortit, Faik Retkoceri.

Detajet ua sjell videoja e mëposhtme, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.