Në Moshën 9-Vjeçare Peshonte 140 Kilogramë/ Fëmija Më I Shëndoshë Në Botë Nd Ahet Nga Jeta

Lajme nga Bota


Një mundës i stilit Sumo, i njohur më parë si “fëmija më i fortë në botë” ka v dekur në moshën 21 vjeçare. Xhambulat Khatokhov u bë mundës në vendin e tij të lindjes Rusi, pasi që prej moshës tre-vjecare u bë i famshëm si fëmija më i fortë e më i rëndë në planet, pasi peshonte rreth 50 kg.


Në moshën 6-vjeçare ai peshonte 90 kg dhe vishte këpucë burrash. Kur ishte nëntë vjeç, djali fat k eq i njohur me emrin Xhambik ose Jambik dhe me no fkën ‘Gl adiatori’, peshonte 140 kg, thuajse sa katër shokë të klasës së tij.

Megjithse shkaku i v d ekjes së të riut nuk është publikuar, mediat thonin se i riu vu ante nga pr obleme të rë nda me ve shkat..”

Kur ishte i vogël Xhambulat ishte shfaqur në disa programe televizive ku tregohej shqetësimi për pe shën dhe shëndetin e tij. Nëna e tij Nelya, in fermiere, asokohe re fuzonte pre tendimet se po neg lizhonte shëndetin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *