Në mes të thashethemeve për ndarje nga Patrisi, Tuna nxjerr banesën në shitje

Lajme nga Bota


Tuna shpallë banesën në shitje, në mes të thashethemeve për ndarje nga Patrisi.

Ka disa javë tashmë që thashethemet për një ndarjen të Tunës dhe Patris Berishës po vazhdojnë

Derisa Tuna e ka larguar nga lista e miqve në Instagram Patrisin, ky i fundit e ka mohuar kategorikisht se nuk bëhet fjalë për ndarje në prononcimet që ka dhënë për media.

Por, derisa këto lajme kanë qarkulluar, Tuna në një njoftim shihet se ka qitur banesën e saj në shitje.

Banesa e saj është lajmëruar në një agjencia të shitjes se patundshmërive dhe është e madhësisë 58 metra katror.

Kjo banesë ishte blerë në kohën kur Tuna gëzonte popullaritetin më të madh në trojet shqiptare dhe se ajo ishte në lidhje me Cozman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *