Në Izmir të Turqisë ku toka u drodh fort nga tërmeti jetojnë shumë shqiptarë/ Pallatet kanë rënë si të ishin prej letre, ja si është gjendja e tyre

Lajme nga Bota

“Ishte një tër met shka tërr ues”. Kështu është shprehur ambasadori i Shqipërisë në Turqi, Kastriot Robo.

Tërmet i fuqishëm në Turqi, lëkundjet janë ndjerë deri në Athinë. Ja sa ishte magnituda (SHIKONI PAMJET)


Në një intervistë për News24, diplomati thotë se në zonën e Izmirit ka shumë shqiptarë, por deri tani nuk raportohet për të lë nduar.

“Ishte një tërmet shkat ërrues. Dyshohet se nën rrënoja ka vik tima. Në Izmir dhe rrethinat e tij ka shumë shqiptarë. Nuk kemi raportime për shqiptarë të lën duar”, ka thënë ambasadori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *