Ndryshon moti, në fundjavë rrebeshe shiu e borë

Lajme nga Bota


31.03.2021 – Pas një moti të qëndrueshëm dhe me t emperatura më pr anverore që patëm këtyre ditëve, në ditët e para të pri llit p arashihet mot më i ndr yshueshëm.


Mbetet ngrohtë edhe ditën e enjte, mirëpo nga dita e premte priten rrebeshe shiu të shoqërura edhe me bubullima, e nga dita e diel edhe t emperaturat pësojnë rënie, e të reshurat e shiut mund të shndërrohen edhe në borë orëve të mëngjesit. Derisa në vise ko drinoro-m alore priten vetëm reshje bore.

Nga dita e hënë priten kthjellime, por se t emperaturat mbeten të ulëta nga vlerat m esatare. Cilësia e ajrit do të mbetet pranë vlerave me satare dhe të pranueshme në ditët e ardhshme, vetëm orëve të mbrëmjes, gjatë p eriudhave të q etësisë që kalon në vlera të d obëta.

E nga dita e shtunë, moti di namik sjell më shumë qa rkullim ajror e inde ksi i cilësisë së ajrit mbetet më gjatë në vlera të pranueshme.1.04 – Më ngr ohtë, kryesisht me diell, pasdite me vr ansira të shp ërndara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *