Ndërron jetë nëna e 2 fëmijëve nga neglizhenca e mjekëve

Lajme nga Bota

Të gjithë e dimë se doktorët janë destinuar që të shpëtojnë jetën e njërëzve, por kjo ndodh vetëm jashtë shtetit.


Në vendin tonë, mjekët të vrasin, dhe këtë na e tregon më së miri rasti i tmerrshëm i një nëne të dy fëmijëve të mitur. Dy persona, pjesë e personelit mjekësor në një klinikë private në Korçë, janë proceduar penalisht në gjendje të lirë nga ana e policisë. Kjo për shkak se atyre iu ka vd ekur në duar pacientja Xhensila Duka, ku në njoftim thuhet se nuk janë zbatuar protokollet e mjekimit.


Këta shtetas, duke qenë me detyrë personel mjekësor në një klinikë private, dyshohet se nuk kanë respektuar protokollet mjekësore gjatë trajtimit të pacientes Xh. D., 39 vjeçe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *