NDËRRON JETË NË TURQI I RIU NGA KOSOVA, ISHTE DJALI I VETËM I FAMILJES

Lajme nga Bota


NDËRRON JETË NË TURQI I RIU NGA KOSOVA, ISHTE DJALI I VETËM I FAMILJES Ilir Behluli nga Gjilani,i diagnostikuar me lekuemi akute, ka ndërruar jetë në Turqi.

19-vjeçari, për të cilin javë më parë ishte bërë thirrje për ndihmë financiare, fatkeqësisht nuk ka mundur t’i bëjë ballë sëmundjes së rëndë.

Iliri ishte djali i vetëm i familjes dhe i biri i veteranit të luftës Shefki Behluli. /IndeksOnline/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *