Ndërron jetë Ceka e “Diçka po zihet”

Lajme nga Bota

Ka vd ekur Fikrije Ukelli, personazhi televiziv e njohur si Ceka.


Mjeshtra e gatimit ka vdekur si pasojë e Covid19 pasi ka qëndruar e shtrirë në spital që disa ditë.

Ceka ka shumë vite që ka qenë pjesë e emisionit “Diçka po zihet” ku ka shkrirë mjeshtërinë dhe profesionalizmin e kuzhinës kosovare dhe më gjerë.

Ajo është autore edhe e disa librave të recetave të gatimit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *