Nderrim Plani! Nëse i keni nxjerr rrobat e veres, Kthejini në vend ja si pritet të jetë moti këtë javë

Lajme nga Bota


Po ju njohim me k ushtet m eteorologjiikee për javën që pr esim. Nga dita e henë deri ditën e enjte m otii parashikohet të jetë me kthjellime dhe vr anesiraa kalimtare, keto më të përqendruara përgjatë relieveve malore.


Dita e premte ka një ndryshim të kushteve m eteeorologjike ku gradualisht do të fillojë të depërtojnë m asat ajrore të paqëndrueshme të cilat do të sjellin mot kryesisht të v ranett dhe reshje shiu me intensitet të ulët deri mesatar.

Në orët e vona të mbrëmjes në lartësin mbi 800 metra në verilindje dhe mbi 1000 metra në juglindje do të rikthehen r eshjeet e borës me intensitet të ulët.

Era pa rashikohet të jetë nga kuadrati i veriut me shpejtësii mesatare 1-8/sek, e cila hera-herës përgjatë vijës bregdetare dhe zo nave lu ginore fiton shpejtësi deri në 15m,Ditën e premte era kthen nga kuadrati i jugut me shpejtësi 1-10m,Valëzimi në dete i f orcës 2-3 balle,ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *