Nazan Përjeton Tm Errin Kur Në Shtëpi I Vjen Babai I Defnesë Dhe Serkan, Ç’do Ndodhë Tani

Lajme nga Bota


Nazan përjeton tm errin kur në shtëpi i vjen babai i Defnesë dhe Serkan, ç’do ndodhë tani


Babai bi ologjik i Serkan dhe Defne, Yavuz, vjen në jetën e Nazanit si një ma kth. Nazan është e vendosur të bëjë gjithçka që fëmijët e saj të mos mësojnë të vërtetën.

Yavuz vendoset në shtëpi. Ali gjen një mënyrë për ta dërguar Tunën nga shtëpia e vajzave.

Kader merr ndihmë nga Meral për të ardhur së bashku me Tunën. Kur gjërat përzihen, litarët t ensionohen midis Serkan dhe Cemre. Macide, e cila zbrazi kasafortën e kompanisë, e tërheq Kaderin në falimentim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *