NA LA PA MEND/ KONSULENTJA E MARTESËS KËSHILLON GRATË TË PUTHIN KËMBËT E BURRAVE, EDHE NËSE ATA I RRA HIN

Lajme nga Bota

Një konsulente martese deklaroi në televizionin shtetëror të Ira nit se gratë duhet të puthin këmbët e bashkëshortëve, edhe nëse janë r rah ur prej tyre.


“Ekspertja” këshilloi femrat që të vendosin këmbët e burrit në një legen me ujë, t’i bëjnë një masazh këmbëve, t’i thajnë e në fund t’i pu thin. Sipas saj, kjo praktikë tregon dashurinë e madhe të gruas ndaj burrit, heq stresin dhe e “ka rikon” burrin për një muaj.
“Edhe nëse burri ju rr eh, bëjeni këtë gjë dhe do të shikoni mrekullira”, tha konsulentja.

Deklarata të tilla kanë detyruar televizionin ISNA që të kërkojë f alje, pas ankesave të shumta që kanë ardhur në adresë të tij.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *