Murati dhe Sindi dalin bashkë, por ai kërkon ta marrë me vete në Turqi/ Por ajo çudit me përgjigjen: E kam në plan të…

Lajme nga Bota


Murati dhe Sindi kanë debatuar me njëri-tjetrin në takimin e tyre në lidhje me situatat në program.

Teksa Sindi i përsërit shpesh se do që Murati të flirtojë me të më hapur ndërsa ai e fton që të udhëtojnë drejt Turqisë pasi do të largohet nga programi për 10 ditë.

Murati: Do të vish me mua në Turqi? Ta pres biletën dhe hajde. Sindi: Po përse duhet të vij?

Murati: A do siguri? Sindi: Ti do që të dal vetëm me ty. Murati: Ti më the vetë që nuk do dalësh me çunat e tjerë? Çfarë plani ke ti? Sindi: Unë kisha në plan të dal vetëm me ty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *