“MSUSI” I STUPCAVE ËSHTË FERMER NË JETËN E PËRDITSHME (VIDEO)

Lajme nga Bota


Aktori Afrimi nga Stupcat Official është fermer në jetën e përditshme, shkruan RepublikaOnline.net Ai u bë pjesë e një storie televizive kur i ngordhen disa nga lopët në fermën e tij.

Kjo erdhi si pasojë e sëmundjes së antraksit që disa vite më parë ishte shqetësim për fermerët kosovarë. Ai dhe të tjerë fermerë, në këtë video kanë shprehur shqetësimin e mundësisë së përhapjes së antraksit, që mund të prekë edhe njerëzit.

SHIKO VIDEON:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *