Mrekulli nga Allahu! 17-vjeçari me autizëm mëson Kuranin dhe jo vetëm kaq e di në 6 gjuhë

Lajme nga Bota


Ozan Mamish është një 17 vjeçar turk me autizëm që e ka mësuar Kuranin përmendësh dhe e di kuptimin e tij në 6 gjuhë.

Ka qenë gjyshja e tij ajo që zbuloi interesin e Ozan për Kuranin kur ishte 5 vjeç, kur ajo ishte duke e lexuar librin e shenjtë.

Tashmë 17 vjeçari është një recitues i Kuranit dhe mund të thotë kuptimin e tij në gjuhët turke, frengjisht, anglezisht, urdu, gjermane dhe ruse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *